Ayurveda

 

 letterlijk kennis van het leven. Het is een natuurgeneeswijze, afkomstig uit India en al duizenden jaren oud. In India hebben de mensen een andere denkwijze dan wij hier in het westen. In India ga je naar een vaidya als je gezond bent en je laat je behan-delen (veelal Ayurvedische massage) om gezond te blijven. Wij, hier in het westen, gaan naar een arts als we ziek zijn om beter te worden.
In India wordt massage als een levenskunst beschouwd. Ze speelt een zeer belangrijke rol in het leven.
De Ayurvedische massage beoogt het zuiveren van het lichaam en het vergemakkelijkt de doorstroming van energie in het organisme. Deze oeroude massage-techniek verwijdert de blokkades, spanningen en vermoeidheid, veroorzaakt door stress, angst, …
Zij herstelt het natuurlijke lichaamsevenwicht. Het is een preventieve en herstellende techniek die welzijn, vreugde en gezondheid binnen ieders bereik kan brengen.
Een volledige lichaamsmassage met etherische oliën betekent een goede lymfedrainering, verbetert de bloedsomloop, verwijdert rugpijn, pijn aan de gewrichten, problemen van zware benen en nog tienduizend andere kleine dingen die belemmeren in vreugde te leven..


© 2023 by Soft Aesthetics. No animals were harmed in the making of this site.